nike air max  La Quiniela - InfoBet

La Quiniela

La Quiniela

La Quiniela es un joc d’atzar espanyol, gestionat per Loterías y Apuestas del Estado. Es basa en el campionat nacional de  la lliga de futbol, la Lliga de campions, UEFA, Copa del Rei, partits de Seleccions i altres lligues europees.

Cada aposta te un preu de 0.50€, el mínim es de 1€ així que es realitzen 2 apostes.

Es juga amb els horaris fixats per  Loterías y Apuestas del Estado a partir del calendari de la Lliga de Fútbol Professional.

Per jugar has de pronosticar amb una x el resultat triat per cada partit, tenint en compte que:

 • Si marques amb una “x” la casella 1, dones com a guanyador el equip situat en primer lloc.
 • Si marques amb una “x” la casella x, dones com a empatat el partit.
 • Si marques amb una “x” la casella 2, dones com a guanyador el equip situat en segon lloc.

Tens tres mètodes diferents per jugar:

 • Simple: jugues com a mínim 2 apostes i com a màxim 8 en una mateixa butlleta, amb 14 pronòstics per cada aposta, més el ple al 15. Es marquen 14 números del primer bloc més el ple al 15, per fer dos apostes, has de marcar 14 números del primer bloc i 14 del segon més el ple al 15 i així successivament.
 • Múltiple: Són aquelles apostes en les que es pronostica més de un resultat, dos(doble) o tres(triple), en algun dels 14 partits. A més es imprescindible marcar el bloc de las “combinacions” el numero de dobles i/o triples que hagis pronosticat.

Pots jugar els següents múltiples:

 1. Múltiple directe: Es tria una combinació de doble i triples determinada.
 2. Múltiple reduït: S’ha de indicar les combinacions de dobles i triples que vulguis realitzar i seleccionar els partits sobre els que vulguis aplicar les reduccions. També es poden utilitzar les reduccions oficials de Loterias y Apuestas del Estado.
 3. Múltiple condicionat: Tu tries els partits múltiples que vols que es redueixin i com es redueixen. Introdueixes els teus pronòstics dobles i triples i per abaratir el cost total, selecciones els partits que vols que entrin en les condicions. A continuació tries les condiciones de Variants, X i Dosos que vols que es complexin en els partits seleccionats.
 • Fórmules optimitzades: Es generaran una series de combinacions senzilles a partir dels pronòstics múltiples que indiques, utilitzant algoritmes matemàtics que optimitzen les apostes per intentar garantir un premi.

Existeixen dos opcions principal per participar en una Quiniela

 • Administració de loteria oficial: Loterias y Apuestas del Estado, té una xarxa de més de 10.000 punts de venta físics on pots trobar la teva butlleta oficial per jugar.
 • Jugar mitjançant algun servei de gestió de loteria: Existeixen diferents gestors de loteria online mitjançant els quals pots participar. Aquests gestors cobren un petit import per el servei que realitzen.

 

 

About the author

EcoJocsAtzar administrator

joyas de pandora