nike air max  Quiniela/Quingol - InfoBet

Quiniela/Quingol

Quiniela/Quingol

LA QUINIELA
La Quiniela consisteix a pronosticar sobre 3 opcions, el resultat d’un partit de futbol entre 2 equips.
El preu de cada aposta és de 0,50 euros. Cada aposta està formada pel conjunt de 14 pronòstics;. El mínim és 1 euro, sent est el preu de 2 apostes.

Premis: En La Quiniela es destina a premis el 55% de la recaptació, distribuint-se aquesta quantitat entre cinc categories més la categoria especial, veure categories.

En les Quinieles , si fem una aposta senzilla, hem de fer front a 3 elevat a la 14 de casos possibles, ja que en cadascun dels catorze partits tenim tres possibles resultats: 1, X, 2. Per tant, cal dividir la nostra aposta (1) entre totes les possibilitats (3 14), amb el que per portar-se el ple hi ha una probabilitat d’1 entre gairebé 5 milions, si juguéssim sense tenir en compte que alguns resultats són més probables que uns altres, a causa de les diferències entre els equips de futbol en joc. veure els càlculs »

EL QUINIGOL
El Quinigol és un joc que es basa en resultats de partits de futbol, com La Travessa. Però a diferència d’aquesta, en la qual cal encertar si un equip guanya, empata o perd, en el Quinigolel que cal encertar és el resultat dels partits sobre la base del nombre de gols que marca cada equip.
L’import de cada aposta és d’1 euro.

Premis: El Quinigol es divideixen en cinc categories segons el nombre de resultats encertats. Es destina a premis el 55% de la recaptació íntegra i obtenen premi les apostes amb 6, 5, 4, 3 i 2 resultats encertats.

About the author

EcoJocsAtzar administrator

joyas de pandora